• Frontend developer gezocht - (24-40 uur per week)

    Kan jij deze site beter maken? Solliciteer dan nu!

  • HOE SNEL WERKT UW ICT-BEHEERDER?

    Unimecs is een aanbieder van IT-diensten en actief in verschillende branches, zoals: notariaat & advocatuur, financiele dienstverlening en reizen & transport. Door jarenlange opgebouwde kennis van de markt en professionele medewerkers kunnen wij u innovatieve oplossingen aanbieden, die voldoen aan uw behoeften.

  • WINNEN DOOR SAMEN TE WERKEN

    Om te kunnen winnen heeft u een betrouwbare partner nodig. Iemand die weet wat u doet en waar u op kunt vertrouwen. De medewerkers van Unimecs beschikken over de juiste certificeringen, waardoor wij onze kennis kunnen bewijzen.

VOIP

VoIP, de nieuwe standaard voor telefonie. VoIP is bellen via een internet.
VoIP is schaalbaar, flexibel en betaalbaar. Voizz biedt het MKB geavanceerde VoIP telefonie vanaf slechts € 5,- per werkplek (aansluiting) per maand. Met zakelijk VoIP van Voizz heeft u geen telefooncentrale meer nodig. Meerdere kantoren en thuiswerkers in binnen- en buitenland? Geen probleem met de zakelijke VoIP diensten van Voizz!

VoIP telefonie voor het MKB is kostenbesparing
Steeds meer ondernemingen in het MKB stappen over op VoIP. En niet zonder reden. Kostenbesparing. Bellen met VOIP bespaart gemiddeld 25%. Buitenlandse gesprekken zelfs 60%. Met Voizz betaalt u vanaf € 5,- per werkplek per maand. Voor dit lage maandbedrag beschikt u over tientallen professionele functies waarvan u als ondernemer veel profijt kunt hebben. Denk bijvoorbeeld aan de follow-me mode. Hiermee kunt u meerdere toestellen tegelijkertijd over laten gaan bij een binnenkomend gesprek. Of na enkele seconden doorschakelen naar een ander toestel of mobiele telefoon.

Hosted PBX
Voizz biedt u als MKB-ondernemer een hosted PBX oplossing. Dit wil zeggen dat de telefooncentrale niet meer bij u op kantoor staat maar buiten het bedrijf. U maakt gebruik van een groot VOIP platform in een serverpark. Een vaak gestelde vraag is of deze VOIP oplossing wel zo veilig is. Het is juist meerdere malen veiliger dan de telefooncentrale bij u op kantoor. Het VOIP platform is redundant uitgevoerd, dus meerdere systemen welke dezelfde opdrachten uit kunnen voeren. Daarnaast wordt het VOIP platform altijd voorzien van stroom doordat enorme noodaggregaten klaar staan om stroomuitval van het traditionele stroomnetwerk op te vangen.

Auto attendant
Een handige functie (optioneel) bij de VOIP dienst van Voizz is de auto attendant, in de volksmond automatische telefoniste of keuzemenu genoemd: “Welkom bij bedrijf X, toets een 1 voor Sales, toets een 2 voor Support.” etc. Hiermee kunt u klanten gemakkelijk naar de juiste afdeling leiden. Voizz verzorgt de inrichting van de auto attendant van A tot Z, dus inclusief het professioneel inspreken.

Bereikbaarheid
Bereikbaarheid is uitermate belangrijk voor elke (MKB) onderneming. VOIP werkt via internet, maar wat nu als uw internetverbinding wegvalt? U kunt dan niet meer bellen met VOIP maar u bent dan nog wel bereikbaar. Voizz detecteert namelijk automatisch dat u niet meer bereikbaar bent via uw internetverbinding. Op dat moment kunnen gesprekken worden doorgeschakeld naar een of meerdere mobiele telefoons. In plaats van naar een mobiele telefoon kunt u de gesprekken ook door laten schakelen naar een analoge verbinding.

Eenvoudig aansluiten
Voizz is gemakkelijk aan te sluiten. Het is een kwestie van uw VOIP telefoon aansluiten op een traditionele internetverbinding en u kunt bellen en gebeld worden, waar ook ter wereld. Dit biedt u de vrijheid om met uw vaste telefoonnummer te gaan en staan waar u maar wilt. Zelfs op uw vakantieadres bijvoorbeeld, zonder extra kosten!

Flexibel thuiswerken
Thuiswerkers kunnen letterlijk thuiswerken. Veel werkgevers bieden hun personeel de mogelijkheid om thuis te werken. Vaak is dit geregeld middels een oplossing door in te loggen met de thuispc of laptop op het beveiligde netwerk van het bedrijf. De telefoon van de medewerker staat echter nog op het bedrijf zelf. Deze kan natuurlijk door worden geschakeld maar daar zijn kosten aan verbonden. Met Voizz is dit verleden tijd. Thuiswerkers zijn met hun VOIP-telefoon bereikbaar op het interne telefoonnummer van de zaak terwijl ze dus thuis zitten.

Goedkoper bellen
Telefoonkosten kunnen behoorlijk oplopen. Door te bellen met Voizz kunt u uw telefoonkosten een stuk omlaag brengen. Daarnaast geniet u van professionele diensten die u normaal alleen op telefooncentrales vindt van honderden euro’s.

Uitleg in een paar stappen
• Zakelijke telefonie via internet Voizz Nederland B.V. aangeboden door van Unimecs kantoorautomatisering.
• Geen telefooncentrale meer op de zaak
• Slechts VoIP telefoons en een internetverbinding
• Vanaf € 5,00 per maand alle functionaliteiten van een professionele telefooncentrale
• Gemiddeld 25% besparing op gesprekskosten nationaal
• Naar buitenland zelfs tot 70% besparing
• Van advocaat tot transportbedrijf, van Friesland tot Zeeland
• Met VoIP kunt u eenvoudig meerdere vestigingen aansluiten zodat u kosteloos onderling kunt bellen
• Thuiswerkers zijn op hun interne nummer gratis bereikbaar en bellen uit met het zakelijke telefoonnummer
• Snel en gemakkelijk overstappen op VoIP
• Wij regelen de verhuizing van uw telefoonnummers naar ons platform
• Stap vandaag nog over op zakelijk bellen via internet. Bel 010 – 438 89 74 of mail naar voip@unimecs.nl

© 2018 UNIMECS Kantoorautomatisering B.V. | Alle rechten voorbehouden