• Frontend developer gezocht - (24-40 uur per week)

    Kan jij deze site beter maken? Solliciteer dan nu!

  • HOE SNEL WERKT UW ICT-BEHEERDER?

    Unimecs is een aanbieder van IT-diensten en actief in verschillende branches, zoals: notariaat & advocatuur, financiele dienstverlening en reizen & transport. Door jarenlange opgebouwde kennis van de markt en professionele medewerkers kunnen wij u innovatieve oplossingen aanbieden, die voldoen aan uw behoeften.

  • WINNEN DOOR SAMEN TE WERKEN

    Om te kunnen winnen heeft u een betrouwbare partner nodig. Iemand die weet wat u doet en waar u op kunt vertrouwen. De medewerkers van Unimecs beschikken over de juiste certificeringen, waardoor wij onze kennis kunnen bewijzen.

Realisatie

Een reclame-/mediabureau heeft veel contacten met bedrijven en krijgt ook regelmatig vragen over websites, webdesign, online applicatie, SEO en mobiele apps. Met de zich snel opvolgende technische ontwikkelingen op die gebieden is het voor reclame-/mediabureaus steeds moeilijker om klanten daarin gedetailleerd en volledig te kunnen adviseren en ondersteunen.

Daar kan Unimecs Kantoorautomatisering een behoefte invullen. Onze specialisten houden de ontwikkelingen rond websites, webshops, SEO en apps continu in beeld en kunnen op al deze gebieden ondersteuning en advies uitbrengen.

In de afgelopen jaren heeft Unimecs Kantoorautomatisering met een groot aantal reclame-/mediabureaus samenwerkingen aangegaan door onder white label (dus onder naam van het reclame- en mediaburau) de technische kant van deze materie in te vullen. Vaak bouwen we op basis van door het reclame-/mediabureau ontwikkelde ontwerpen websites, webshops, andere online applicaties of mobiele apps.

Het blijkt een win-win samenwerking waarbij het reclame-/mediabureau zich met al deze competenties kan blijven profileren bij haar klanten en het directe contact daarmee behoudt terwijl Unimecs Kantoorautomatisering in de achtergrond zorgt voor snelle realisatie van de gevraagde oplossing.

En met onze online helpdesk ondersteuning worden eventuele problemen snel en effectief verholpen.

© 2018 UNIMECS Kantoorautomatisering B.V. | Alle rechten voorbehouden