• Frontend developer gezocht - (24-40 uur per week)

    Kan jij deze site beter maken? Solliciteer dan nu!

  • HOE SNEL WERKT UW ICT-BEHEERDER?

    Unimecs is een aanbieder van IT-diensten en actief in verschillende branches, zoals: notariaat & advocatuur, financiele dienstverlening en reizen & transport. Door jarenlange opgebouwde kennis van de markt en professionele medewerkers kunnen wij u innovatieve oplossingen aanbieden, die voldoen aan uw behoeften.

  • WINNEN DOOR SAMEN TE WERKEN

    Om te kunnen winnen heeft u een betrouwbare partner nodig. Iemand die weet wat u doet en waar u op kunt vertrouwen. De medewerkers van Unimecs beschikken over de juiste certificeringen, waardoor wij onze kennis kunnen bewijzen.

Webhosting

In sommige gevallen is het helemaal niet nodig om een complete hostingserver te hebben. In dat geval is shared hosting een uitkomst. U kunt dan wel optimaal profiteren van een snel, stabiel netwerk maar u deelt wel een groot deel van de kosten zoals beveiliging, koeling en investeringen in het netwerk met andere gebruikers. Dit scheelt nogal in de kosten. Door de aanwezigheid van noodstroomvoorzieningen, optimale koeling en dubbel uitgevoerde netwerkconnecties is uw gehuurde ruimte 24/7 beschikbaar. Net zoals bij een eigen server.

Heeft u een eigen server nodig of is een shared hosting oplossing geschikter voor uw doeleinden? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u met het bepalen van de beste keus voor uw huidige èn toekomstige situatie.

© 2018 UNIMECS Kantoorautomatisering B.V. | Alle rechten voorbehouden