• Frontend developer gezocht - (24-40 uur per week)

    Kan jij deze site beter maken? Solliciteer dan nu!

  • HOE SNEL WERKT UW ICT-BEHEERDER?

    Unimecs is een aanbieder van IT-diensten en actief in verschillende branches, zoals: notariaat & advocatuur, financiele dienstverlening en reizen & transport. Door jarenlange opgebouwde kennis van de markt en professionele medewerkers kunnen wij u innovatieve oplossingen aanbieden, die voldoen aan uw behoeften.

  • WINNEN DOOR SAMEN TE WERKEN

    Om te kunnen winnen heeft u een betrouwbare partner nodig. Iemand die weet wat u doet en waar u op kunt vertrouwen. De medewerkers van Unimecs beschikken over de juiste certificeringen, waardoor wij onze kennis kunnen bewijzen.

Hosted Spam filter

E-mail is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Zowel zakelijk als privé is er een grote behoefte aan een 24-uurs beschikbaarheid van e-maildiensten. RoutIT biedt u de meest innovatieve antispam oplossing op basis van IronPort technologie.

RoutIT maakt gebruik van IronPort Technologie om uw emailbox spamvrij te houden.

Ironport maakt gebruik van de speciaal door hen ontwikkelde zogenaamde Senderbase technologie. Alle e-mail berichten worden eerst door een wereldwijde database op hun IP-adres gecontroleerd. Deze Senderbase database is de eerste en grootste e-mail monitoring service in de wereld en ontvangt data van meer dan 100.000 ICT gerelateerde bedrijven wereldwijd.

Wanneer de afzender in de database aangemerkt staat als een potentieel gevaar voor spam en/of virussen, dan zal deze geen toestemming krijgen om de e-mail af te leveren. Door gebruik te maken van deze Senderbase technologie worden berichten al geblokkeerd voordat deze door de ISP worden ontvangen. Dit levert een aanzienlijke besparing op in bandbreedte en dataopslag

© 2018 UNIMECS Kantoorautomatisering B.V. | Alle rechten voorbehouden