• Frontend developer gezocht - (24-40 uur per week)

  Kan jij deze site beter maken? Solliciteer dan nu!

 • HOE SNEL WERKT UW ICT-BEHEERDER?

  Unimecs is een aanbieder van IT-diensten en actief in verschillende branches, zoals: notariaat & advocatuur, financiele dienstverlening en reizen & transport. Door jarenlange opgebouwde kennis van de markt en professionele medewerkers kunnen wij u innovatieve oplossingen aanbieden, die voldoen aan uw behoeften.

 • WINNEN DOOR SAMEN TE WERKEN

  Om te kunnen winnen heeft u een betrouwbare partner nodig. Iemand die weet wat u doet en waar u op kunt vertrouwen. De medewerkers van Unimecs beschikken over de juiste certificeringen, waardoor wij onze kennis kunnen bewijzen.

IT Installaties

Het belangrijkste en meest cruciale moment van een serversysteem vind zich plaats tijdens de installatie, een goed geïnstalleerde serveromgeving zal immers gemiddeld 3 tot 5 jaar probleemloos (uitzonderingen daar gelaten) moeten functioneren.

Het (af)installeren en configureren van een server is zeer specialistisch en tijdrovend werk, bij de eerste keer moet simpelweg alles kloppen. Unimecs Kantoorautomatisering configureert en installeert dagelijks server voor haar klanten, variërend in gebruik, enkele situaties die wij doorgaans tegenkomen zijn:

 • * Eigen e-mail en bestanden server, voor één bedrijf.
 • * E-mail en bestanden server, gedeeld met meerdere bedrijven in één fysiek pand.
 • * E-mail, bestanden, en/of webserver , op externe locatie (datacentrum)
 • * Netwerkopslag server (NAS)

Niet alleen installeren wij mailservers (Microsoft Exchange) en spamfiltering servers (Linux, Postfix met OpenSource Unimecs Kantoorautomatisering software) maar ook bestandsservers (zowel Windows als Linux platforms) maar ook webservers (doorgaans Linux machines i.v.m. snelheid en prijs/kwaliteitsverhouding.)

Zodat u overal kunt werken met uw bestanden, e-mail, domeinnamen en websites.

Rekening houdend met de toekomst, leggen wij tevens veelal de diverse server virtualisatie mogelijkheden, zodat u met meerdere echte server installatie op één fysiek systeem kunt werken, dit noemt men: server consolidatie.

Heeft u liever zelf geen eigen server op de zaak? Wij installeren en configureren vanzelfsprekend ook bij onze hosting partners servers in de cloud!

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op als u meer wenst te weten met betrekking tot het installeren of configureren van uw (nieuwe) server.

© 2018 UNIMECS Kantoorautomatisering B.V. | Alle rechten voorbehouden