• Frontend developer gezocht - (24-40 uur per week)

  Kan jij deze site beter maken? Solliciteer dan nu!

 • HOE SNEL WERKT UW ICT-BEHEERDER?

  Unimecs is een aanbieder van IT-diensten en actief in verschillende branches, zoals: notariaat & advocatuur, financiele dienstverlening en reizen & transport. Door jarenlange opgebouwde kennis van de markt en professionele medewerkers kunnen wij u innovatieve oplossingen aanbieden, die voldoen aan uw behoeften.

 • WINNEN DOOR SAMEN TE WERKEN

  Om te kunnen winnen heeft u een betrouwbare partner nodig. Iemand die weet wat u doet en waar u op kunt vertrouwen. De medewerkers van Unimecs beschikken over de juiste certificeringen, waardoor wij onze kennis kunnen bewijzen.

IT Hard- & Software

Er is veel computerapparatuur te koop. Maar welke is het best geschikt voor uw organisatie? En hoe is de hardware voorbereid op toekomstige ontwikkelingen en uw behoeften? Bij Unimecs Kantoorautomatisering adviseren wij u graag bij de aankoop van betrouwbare computerapparatuur waar u lang gebruik van kunt maken. De prijs-kwaliteitverhouding speelt daarbij een essentiële rol.

De ervaren specialisten van Unimecs Kantoorautomatisering kennen de markt en trends. Zij adviseren u met objectieve kennis van zaken en weten dat de apparatuur ook in de toekomst geschikt moet zijn voor veranderende IT-behoeften. Schaalbaarheid en compatibiliteit zijn daarbij sleutelwoorden. Net als service, garantie en ondersteuning.

DE JUISTE OPLOSSINGEN VOOR UW ORGANISATIE

Om te weten te komen wat voor u de beste hard- en software is, beginnen we met een beoordeling van uw huidige systeem. Hiervoor maken we allereerst een compleet overzicht van uw hardware, software, randapparatuur, toepassingen, licenties en garanties. Vervolgens ontvangt u van ons een gedetailleerd advies over de kwaliteit van uw systeem, de mogelijkheden tot upgrades, aanpassingen en eventueel noodzakelijke vervanging.

Nadat we uw wensen en huidige situatie in kaart hebben gebracht, ontvangt u een heldere offerte en een plan van aanpak voor de installatie en configuratie van alle hard- en software. Dit kan bestaan uit: desktopcomputers en laptops, servers, printers, scanners en harde schijven, draadloze netwerken, breedband internet en back-up oplossingen voor uw data en softwareapplicaties.

Door onze strategische partners en landelijke inkoopkracht met de meeste leidende leveranciers, kunnen we u naast zorgen ook vaak geld besparen. Onze IT-professionals nemen de tijd om de juiste hard- en software te selecteren en zo kostbare fouten te voorkomen zoals het kopen van apparatuur die al snel te beperkt zal zijn voor uw groeiende behoeftes of het kopen van teveel apparatuur die u gewoonweg niet nodig hebt.

HARDWARE- EN SOFTWAREOPLOSSINGEN

Onze hard- en softwarediensten omvatten:

 • Analyse van uw huidige systeem.
 • Advies over uw IT-systeem en netwerken.
 • Integreren van nieuwe technologieën in verouderde netwerken.
 • Aankoopondersteuning.
 • Installatie en configuratie van alle hard- en software.
 • Aanpassing van bestaande servers en apparatuur, zoals extra geheugen, processorupgrade etc.
 • Implementatie van VoIP.
 • Verhuizen van uw netwerk en apparatuur.

Zelf de laatste ontwikkelingen bijhouden op het gebied van hard- en software technologieën is niet meer nodig. Laat het aan Unimecs Kantoorautomatisering over. Bel ons vandaag nog en we komen meteen.

© 2018 UNIMECS Kantoorautomatisering B.V. | Alle rechten voorbehouden